DirectLease introduceert de bedrijfswagen die bedrijven niets kost: CarForMe


  DirectLease lanceert CarForMe, een compleet nieuwe manier van kiezen voor een bedrijfswagen. Bij deze formule neemt de werknemer zélf het initiatief om voor een bedrijfswagen te kiezen, waarbij de werkgever de lage maandelijkse leaseprijs gewoon afhoudt van zijn nettoloon.  Vandaag is een bedrijfswagen nog steeds een gegeerd extralegaal voordeel voor de Belg. Zelfs na invoering van de nieuwe wetgeving blijft een wagen budgettair immers een stuk interessanter dan extra brutoloon. Zeker omdat een privé-wagen een grote hap uit het gezinsinkomen haalt. Daarentegen laten de economische omgeving en fiscale druk vaak niet toe dat ondernemingen extra loonsverhogingen of bedrijfswagens toekennen, zelfs wanneer de werknemer dit absoluut zou verdienen.

  CarForMe. Het initiatief ligt bij de werknemer.

  Daarom introduceert DirectLease de formule CarForMe, waarbij de werknemer zélf voor een fiscaal voordelige bedrijfswagen kiest tegen een beperkte aanpassing van zijn nettoloon. De voordelen voor hem zijn talrijk: geen zware investering in een eigen wagen, geen kosten voor onderhoud, herstellingen, taksen en verzekeringen, en een lage maandelijkse kostprijs die véél lager is dan de werkelijke leaseprijs. Voor de werkgever brengt de toekenning van de wagen geen extra kosten met zich mee. DirectLease is ervan overtuigd dat deze innovatieve formule een antwoord zal bieden op een reële vraag van werknemers en werkgevers naar betaalbare vormen van mobiliteit. 

  Voor vragen of meer info kunt u contact opnemen met het nummer +32 3 544 73 38 of via sales@directlease.be.  www.carforme.be / www.directlease.be

  < terug | afdrukken | tekst | DirectLease introduceert de bedrijfswagen die bedrijven niets kost: CarForMe