Moditech Rescue Solutions levert veiligheidsinformatie aan Euro-codicil

  Moditech Rescue Solutions BV levert veiligheidsinformatie voor personenauto’s aan Euro-codicil Europa BV

  In het kader van de verdere verbetering van de technische hulpverlening voor beknelde slachtoffers bij verkeersongevallen, is Moditech Rescue Solutions BV een samenwerking aangegaan met Euro-codicil Europa BV: Een initiatief dat consumenten zelf in staat stelt hun eigen persoon- envoertuiggegevens in kaartvorm beschikbaar te hebben voor hulpverleners. Het Eurocodicil bestaat uit een voertuigkaart en meerdere personenpassen. De voertuigkaart is bedoeld als aanvulling op het digitale informatiesysteem ‘Crash Recovery System’ van Moditech Rescue Solutions dat reeds geruime tijd wordt geleverd aan de hulpdiensten.

  De Voertuigkaart van Euro-codicil kan de beschikbaarheid van informatie in een zo kort mogelijk tijdsbestek verder waarborgen en stelt hiermee de consument in staat een bijdrage te leveren aan een snelle, veilige en persoonsgerichte behandeling tijdens ongevallen. De voertuigkaart toont de locaties van alle belangrijke veiligheidssystemen en is bestemd voor Brandweer en Politie.

  Nu kunnen consumententen zelf ook een bijdrage leveren aan een snelle, veilige en persoonsgerichte behandeling tijdens ongevallen”, vertelt Jan Mooij, algemeen directeur van Moditech Rescue Solutions BV. “We zijn trots op deze samenwerking en het feit dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan dit initiatief.

   

  < terug | afdrukken | tekst | Moditech Rescue Solutions levert veiligheidsinformatie aan Euro-codicil